Названо ім'я найкращого боксера світу за підсумками 2019 року

Авторитетний журнал The Ring підвів підсумки року.

Мексиканський боксер Сауль Альварес (53-1-2, 36 КО) визнаний найкращим боксером 2019 року за версією авторитетного журналу The Ring.

Про це повідомляє офіційний сайт The Ring.

У 2019 році 29-річний Альварес провів два бої - спершу об'єднав титули WBC, WBA і IBF в середній вазі, вигравши у Деніела Джейкобса, після чого піднявся на дві вагові категорії і нокаутував Сергія Ковальова в бою за чемпіонський пояс WBO.

Читайте такожЛомаченко втратив звання найкращого боксера світу за версією The Ring

Наставник Альвареса Едді Рейносо визнаний найкращим тренером 2019 року.

The Ring також назвав переможців в інших номінаціях. Найкращим боєм року став поєдинок між Наоя Іноуе і Ноніто Донейром, нокаутом року - удар Деонтеая Вайлдера в бою з Луїсом Ортісом, сюрпризом року - перемога Енді Руїса над Ентоні Джошуа, подією року - реванш мексиканця і британця, а поверненням року - Джаміл Херрінг.

Відзначимо, що в 2017 році найкращим боксером року за версією The Ring був визнаний Василь Ломаченко, а в 2018 - Олександр Усик.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Василь Ломаченко та Олександр Усик не увійшли у список претендентів на звання найкращого боксера за версією BWAA - Американської асоціації журналістів, які пишуть про бокс.