Вихід в образі Халка і впевнена перемога: український боксер Берінчик захистив свій титул (відео)

Українець Денис Берінчик переміг аргентинця Ектора Сармієнто.

Непереможний український боксер Денис Берінчик (13-0, 7 КО) в Броварах провів успішний захист свого титулу WBO International. Українець рішенням суддів переміг аргентинця Ектора Сармієнто (21-2, 14 КО).

Читайте такожУкраїнський боксер дебютував на профі-рингу з перемоги за 55 секунд (відео)

Традиційно для себе Берінчик порадував шанувальників яскравим виходом на ринг. На цей раз український боксер з'явився в образі Халка під хіт AC/DC і по дорозі поламав кілька скляних перешкод.

Берінчик домінував по ходу поєдинку і міг завершити його достроковою перемогою у восьмому раунді, але суперника врятував гонг. У підсумку українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів - 117-111, 117-112, 118-110.

Берінчик здобув тринадцяту перемогу в тринадцяти боях на профі-рингу.

Вихід Берінчика на ринг

Повне відео бою ("Інтер")

В рамках вечора боксу в Броварах свої бої провели і інші українські боксери. Зокрема, Макс Бурсак одноголосним рішенням суддів переміг росіянина Максима Смирнова, а Дмитро Митрофанов за очками виграв у узбека Улугбека Собірова.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що стали відомі терміни відновлення українського боксера Артема Далакяна, який отримав перелом руки під час чемпіонського бою.