"Темна конячка": екс-тренер Усика дав прогноз на кар'єру в суперважкій вазі українця

Джеймс Алі Башир вважає, що Олександр Усик може стати абсолютним чемпіоном світу.

Колишній головний тренер Олександра Усика Джеймс Алі Башир висловив свою думку про те, як складеться кар'єра українця в суперважкому дивізіоні.

Про це Башир сказав в інтерв'ю сайту Tribuna.com.

"Думаю, що зараз Усик - головна темна конячка суперважкого дивізіону. Кажу так, бо знаю його, як ніхто інший - його характер і ментальність. Я спостерігав за ним під час нашої співпраці, навіть якщо він цього не бачив, і дуже добре його вивчив", - сказав Башир.

"Коли я починав тренувати Усика, сказав, що він стане абсолютним чемпіоном світу в крузервейті. І я теж сказав, що він стане абсолютом в суперважкій вазі. Він усіх їх поб'є", - висловив упевненість тренер.

Читайте такожТільки четвертий серед українських боксерів: стало відомо, скільки Усик заробив за 2019 рік

Також Башир висловився про те, як можуть скластися поєдинки Усика з лідерами надважкого дивізіону Ентоні Джошуа, Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Вайлдером:

"Джошуа буде фаворитом цього бою, але Усик поб'є його. Я знаю його потенціал, так як працював з ним три роки. Що стосується Ентоні, то він не досяг свого максимуму. Люди, які працюють з ним, не знають, як його потрібно розвивати далі. Не хочу їх критикувати. Просто кажу, що у них немає розуміння, як рухатися далі. Тому я і впевнений, що Усик переможе його.

Думаю, що він вже два роки може побити Деонтея Вайлдера, ще коли він бився за статус абсолютного чемпіона в крузервейті. Також Усик може перемогти і Джошуа. З Ф'юрі буде складніше через його таку собі незручність. Зрештою, прийде час, коли він поб'є всіх цих великих хлопців".

За словами Башира, майбутній бій Усика з Дереком Чісорою буде "важким випробуванням, але його треба пройти".

Нагадаємо, бій Усика і Чісори пройде 23 травня в Лондоні.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що екс-чемпіон світу після яскравого нокауту кинув виклик Усику.