Сульшер офіційно призначений головним тренером Манчестер Юнайтед

Новий наставник команди буде виконувати свої обов'язки до кінця поточного сезону

«Манчестер Юнайтед» офіційно оголосив про те, що Оле Гуннар Сульшер призначений тимчасово виконуючим обов'язки головного тренера першої команди до кінця сезону 2018-2019.

Сульшер візьме на себе обов'язки головного тренера негайно і буде керувати командою поки керівництво проводить пошук нового головного тренера на наступний сезон, йдеться в повідомленні на офіційному сайті клубу.

Помічником норвезького фахівця стане Майк Фелан, а також колишні помічники екс-головного тренера команди Жозе Моурінью - Майкл Каррік і Кіран МакКена.

Сульшер забив 126 голів у 366 матчах за «Юнайтед» в період між 1996 і 2007 роком. У 2008 році він зайняв пост головного тренера резервної команди, після чого покинув клуб і очолив норвезький «Мольде».

«Манчестер Юнайтед» завжди знаходився і знаходиться в моєму серці, і я дуже радий повернутися в клуб в такій ролі, - наводить слова Сульшера офіційний сайт «червоних дияволів». - Я чекаю можливості попрацювати з такою талановитою командою, а також з персоналом та іншими співробітниками клубу».

Віце-президент «Юнайтед» Ед Вудворд також сказав кілька слів: «Оле - легенда нашого клубу і людина з величезним досвідом, як ігровим, так і тренерським. Він - частина історії клубу, а це значить, що він живе і дихає його культурою та спадщиною. Ми також раді знову бачити в «Юнайтед» Майка Фелана. Ми впевнені, що він допоможе об'єднати вболівальників і гравців у другій частині сезону».