Новий тренер Карпат іспанець Гонсалес: хочу розпочати у Львові все з нуля

Новий головний тренер «Карпат» іспанець Фабрі Гонсалес дав перший коментар на новій роботі.

Новий головний тренер «Карпат» іспанець Фабрі Гонсалес дав перший коментар на новій роботі.

"Я дуже радий бути тут. «Карпати» – клуб, який має велику історію і традиції. Сподіваюся, що завдяки спільній та злагодженій роботі ми зуміємо досягти успіхів.

Я спілкувався з людьми, які добре розбираються в українському футболі і яким добре відомий цей клуб. Для нас це хороший шанс. У мене є чітка мета – хочу дати щось своє «Карпатам». Це прекрасна можливість показати себе та досягти хороших результатів з цією командою", - заявив Фабрі Гонсалес в інтерв'ю прес-службі львівського клубу.

Читайте такожГоловним тренером Карпат ставши 63-річний іспанець Фабрі Гонсалес

"Ми знаємо, що тут буде непросто, адже «Карпати» перебувають у нижній частині турнірної таблиці. Розуміємо також і те, що, якщо б команда перебувала вище, то не було б необхідності, щоб ми сюди приїжджали. Хочу розпочати у Львові все з нуля. Для нас на першому місці буде стояти команда. Всі футболісти отримають шанс.

Будь-який футболіст, у якого є бажання працювати і приймати те, що йому радять, може досягти успіхів. Мені хотілося б сприяти цьому в «Карпатах». У мене є величезне бажання позитивно здивувати всіх вас і привести клуб до перемог", – сказав Гонсалес.

Зазначимо, що 63-річний Фабрі Гонсалес став найстаршим тренером з усіх наставників клубів Прем'єр-ліги.

"Карпати" на даний момент посідають 10-е місце після 18 турів УПЛ і знаходяться в зоні ризику.