Ліга Європи, Айнтрахт - Шахтар: анонс, прогноз, де дивитися

Сьогодні у Франкфурті відбудеться вирішальний матч 1/16 фіналу ЛЄ.

Сьогодні у Франкфурті-на-Майні (Німеччина) відбудеться матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому місцевий Айнтрахт прийме донецький Шахтар.

Це гра-відповідь, перша тиждень тому завершилася в Харкові внічию - 2:2, повідомляє офіційний сайт змагань.

Перший матч склався дуже непросто для гірників, який пропустили два голи, втратили двох ключових гравців і, врешті-решт, не змогли здобути перемогу. Результативна нічия в першому матчі двораундового протистояння, як правило, грає на руку гостьовій команді. А тут наклалася ще й втрата двох гравців для донеччан. Дуже швидко заробив попередження, а потім і другу картку - видалення - Тарас Степаненко. Плюс, цей матч через перебір жовтих карток також пропустить Сергій Кривцов.

Тим не менш, надскладну задачу для гірників ніхто не відміняв. Команді потрібно вигравати, або грати внічию, починаючи з рахунку 3:3. У разі повторення результату першої гри - 2:2,буде призначено додатковий час і, при необхідності, серія пенальті.

Цікаво, що "Шахтар" вже має успішний досвід виступів у Німеччині в нинішньому сезоні. У листопаді, в рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, гірники грали в Зінсхаймі з "Хоффенхаймом" і обіграли німецьку команду з рахунком 3:2.

На котируваннях букмекерських контор фаворитом сьогоднішнього матчу є Айнтрахт. На перемогу господарів поля можна поставити з коефіцієнтом 1.89 до 1, на нічию - 3.86 до 1, а на перемогу гірників - 3.80 до 1.

Матч Айнтрахт - Шахтар буде показаний на українському ТБ на каналі Футбол 1.

Початок гри - о 19.55.