Тренер Севідов: боротьба Олександрії за Лігу чемпіонів буде жорстким випробуванням

Вся боротьба ще попереду, тому що досить багато буде очних зустрічей і з "Шахтарем", і з "Динамо", вважає фахівець.

Екс-тренер "Маріуполя" і "Карпат" Олександр Севідов поділився своїми очікуваннями від матчу "Шахтар" - "Олександрія", який пройде в Харкові у понеділок:

- Я не думаю, що буде видовищний футбол у Харкові з простої причини. Все-таки "Шахтар" – це "Шахтар", і на мій погляд він залишається на даний момент є найсильнішою командою України і "Олександрії" в такій ситуації кожне очко на вагу золота. Я думаю, що вся боротьба за призові місця ще попереду. Ще команди будуть розбиті на шістки, тому досить багато очних зустрічей буде. "Олександрія" ніколи не була відкритою, атакуючою командою. Я думаю, що Володимир Шаран вибере саме ту тактику, яка приносить їм успіх. Вони будуть чекати на свій шанс, а наскільки вони готові скористатися цим шансом – покаже тільки гра, - зазначив фахівець в ексклюзивному інтерв'ю для Terrikon.com.

- Чи зможе Олександрія скористатися втомою "Шахтаря" після єврокубків?

- На мій погляд, досить багато зараз травм у "Шахтаря", але це все-таки не повинно позначитися на грі і на міць "Шахтаря", тому що клуб позиціонує себе як один із грандів європейського футболу. Тому лавка запасних повинна бути досить довга.

- Враховуючи посилення "Олександрії" у зимовий перерву, хороші у них шанси відібрати друге місце у "Динамо"?

- Вся боротьба ще попереду, тому що досить багато буде очних зустрічей і з "Шахтарем", і з "Динамо". Для "Олександрії" це буде дуже жорстке випробування. Але якщо команда готова брати участь у Лізі чемпіонів, принаймні у відборі Ліги чемпіонів, команда повинна бути готова до таких жорстких випробувань.

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "Олександрія" відбудеться в понеділок 25 лютого на ОСК "Металіст" у Харкові.