Стала відома зарплата Зідана в Реалі: 12 мільйонів євро чистими рік

Також у контракті фахівця передбачені численні бонуси.

Повернення Зінедіна Зідана стало для Реала досить бюджетним варіантом, якщо враховувати нинішню ситуацію на ринку.

Француз буде отримувати 12 мільйонів євро щорічно, не враховуючи бонуси, повідомляє SportArena з посиланням на El Confidencial..

Контракт Зідана з Реалом розрахований до 2022 року.

Зарплата Зінедіна рівно вдвічі менше, ніж у його колеги з Атлетіко Дієго Симеоне, який отримує 24 мільйони євро за сезон. Інші варіанти могли бути більш дорогими для Королівського клубу, тому що тренери зі сфери їх інтересів могли б запросити зарплату значно вище нинішньої.

В Реал сватали Жозе Моуріньо (отримував в МЮ близько 20 мільйонів євро), Маурісіо Почеттіно (Тоттенхем, 10), Юргена Клоппа (Ліверпуль, 8,5) і Массіміліано Алегрі (Ювентус, 8). До того ж, у 4 з цих 5 випадків Реалу довелося б платити компенсацію.

Читайте такожЗідан повернувся на посаду головного тренера Реала

Разом з тим, зарплата Зідана в Реалі продовжує зростати. Коли Зізу очолив першу команду в 2016, вона склала 2,5 млн євро за сезон. Після 11-ї перемоги клубу в Лізі чемпіонів був підписаний новий контракт з зарплатою в 5,5 млн євро, а на момент відходу з клубу Зідан заробляв вже 7,5 мільйонів в рік.

"Реал" в нинішньому сезоні вже вилетів з Ліги чемпіонів і Кубка Іспанії. В останніх 11 матчах Ла Ліги мадридці намагатимуться скоротити 12-очкове відставання від "Барселони".