"Все залежить від президента": Хацкевич не виключив свою відставку після вильоту Динамо з Ліги чемпіонів

Наставник киян поділився емоціями після нічиї з "Брюгге".

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував нічию з "Брюгге" (3:3) на "Олімпійському", після якої український клуб покинув Лігу чемпіонів.

Спеціаліста цитує сайт tribuna.com.

"Вербичу здавалося, що він ще може грати. Хоча було видно, що він потрапив у ситуацію, коли вже і вперед не встигав, і позаду не допрацьовував. Залишити його працювати суто на атаку - але по його флангу активно підключалися.

Що стосується заміни вже після видалення. Вона була запланована заздалегідь. Кого нам було ще міняти? Де Пена був більш свіжий, Циганков сильно додав у другому таймі.

Читайте такожДинамо зіграло внічию з Брюгге і вилетіло з Ліги чемпіонів (відео)

Нам потрібно було ризикувати та прибирати одного з опорників. Пересунули в середину поля Де Пену, щоб він допомагав. Все, що ми робили - це ризикували. Але цей ризик виявився не виправданим", - відзначив фахівець.

Також Хацкевич не став виключати свою відставку:

"Вважаю, що в основному це моя вина. Треба було задіяти більше наших футболістів. Футболісти теж повинні більше працювати над собою, щоб ставати сильнішими.

Якщо не здати перший іспит - до другого можуть і не допустити. Все буде залежати від президента".

Українці програли перший матч в Бельгії з рахунком 0:1, тому залишили Лігу чемпіонів і виступлять на груповому етапі Ліги Європи.

"Динамо" під керівництвом Олександра Хацкевича втретє поспіль не подолало кваліфікацію головного клубного турніру Європи.

Раніше УНІАН повідомляв, що "Динамо" поступилося "Шахтарю" в матчі чемпіонату України.