"З повагою ставимося до суперника": Шевченко чекає серйозного опору від збірної Литви

Головний тренер "жовто-синіх" поділився очікуваннями від майбутньої зустрічі.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував майбутню зустріч зі збірною Литви в рамках відбору на Євро-2020.

Слова Шевченка наводить офіційний сайт УАФ.

"Граючи вдома при заповнених трибунах, будь-яка команда буде мати бажання показати хороший футбол. Ми готуємося до серйозного матчу і серйозного опору суперників. Ми з повагою ставимося до всіх команд. Ця ігра повинна допомогти нам наблизитися до нашої мети. Ми розуміємо, що перемога для нас набагато важливіше. Перед нами стоїть завдання - виграти цей поєдинок", - зазначив головний тренер збірної України.

Читайте такожЗбірна України прибула до Вільнюса на матч кваліфікації Євро-2020 (фото, відео)

Шевченко прокоментував те, що збірна Литви приділила особливу увагу стандартам:

"Стандарти - гарна зброя за наявності хороших виконавців. Я думаю, це один з варіантів, над якими суперник працював. Я розумію тренера збірної Литви. Таким чином у литовців виникає можливість бути агресивними і небезпечними на своєму полі".

"Ми з повагою ставимося до команди Литви, проте перед нами стоїть завдання, на вирішенні якого ми сконцентровані", - підсумував Шевченко.

Матч Литва - Україна відбудеться у Вільнюсі 7 вересня. Транслювати зустріч у прямому ефірі будуть ТРК "Україна" і "Футбол 1".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що футболісти збірної України на тренуванні зіграли в гандбол.