"Важко переоцінити цю перемогу": Михайличенко похвалив футболістів за другий тайм проти Мальме

Головний тренер "Динамо" вважає, що вдома команда могла діяти більш агресивно.

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко поділився емоціями після перемоги над шведським "Мальме" у першому турі групового етапу Ліги Європи.

Спеціаліста цитує dynamo.kiev.ua.

Читайте такожДинамо стартувало в Лізі Європи з мінімальної перемоги над Мальме

"Звичайно, важко переоцінити значущість цієї перемоги. Не тільки в контексті старту у Лізі Європи, а й взагалі в цій всій ситуації, в якій опинилося "Динамо". Суперник був дуже непростий, добре організований, підготовлений фізично, тактично грамотний. В такій напруженій і цікавій грі добитися результату дуже важливо.

Перший тайм вийшов трохи обережним. Напевно, хлопці придивлялися до цієї команди, незважаючи на те, що мали повну інформацію про неї - їм потрібно було познайомитися з суперником ближче. До штрафної "Мальме" все було непогано, але граючи вдома, в завершальній стадії атак треба було діяти трохи агресивніше і гостріше".

Михайличенко відзначив, що після перерви команда додала:

"У перерві матчу ми внесли правки, попросили хлопців додати у швидкості, в агресії, ні в якому разі не жертвуючи обороною - "Мальме" добре діє в контргрі. Звичайно ж, я дуже задоволений, що другий тайм пройшов на хороших швидкостях і при гарному взаєморозумінні. В наших діях проглядалася цілісність гри як в обороні, так і в атаці. Добре, що нам вдалося "дотиснути" суперника і домогтися бажаного результату".

Наступний матч у групі B "Динамо" проведе на виїзді з "Лугано" 3 жовтня. Кияни перервали серію з шести матчів без перемог.

УНІАН раніше повідомляв, що "Шахтар" був розгромлений "Ман Сіті" у Лізі чемпіонів.