"Є сильні футболісти": в Шахтарі відзначили командні дії загребського Динамо

Тарас Степаненко сподівається на роботу хорошу роботу VAR і головного арбітра.

Півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти загребського "Динамо".

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Динамо Загреб.  

Футболіста цитує прес-служба "гірників".

Читайте також"Є шаблонні характеристики": тренер Шахтаря розкрив тактичні тонкощі у грі загребського Динамо

"Ми згадували попередній матч проти загребського "Динамо". Але, зрозуміло, зараз зовсім інша команда. Тільки атмосфера може бути схожа, коли ми будемо грати на виїзді. А пов'язати ці два матчі не можна.

Тренери повністю охарактеризували нам команду загребського "Динамо", розповіли, як вони грають. Є індивідуально сильні футболісти. Мені сподобався їхній нападник у матчі збірної Хорватії. Також відзначали хлопців, які в центрі грають. У них є сильні футболісти. Але вони сильні командними діями", - заявив Степаненко.

Півзахисник також зазначив досвід головного арбітра і висловив надію на VAR:

"Матео Лаоса знаю, згадували. Він судив наші матчі, були позитивні, були негативні результати. Але він арбітр високого рівня. Є і система VAR. Сподіваюся, що буде гарний матч. У кваліфікації Євро ще не використовують VAR, а в ЛЧ він вже є. Ми вже один раз в матчі з "Аталантою" стали свідками, як це відбувається. Сподіваюся, на цей раз побачать - було порушення чи ні".

Матч відбудеться 22 жовтня на ОСК "Металіст". Початок - о 19:55. Пряма трансляція буде доступна на телеканалі "Футбол 1".

УНІАН раніше повідомляв, що букмекери зробили прогноз на матч "Шахтар" - "Динамо" Загреб.