"Нічого не вирішено": тренер Шахтаря вважає матч з хорватським Динамо визначальним

Донецька команда проведе другий поєдинок проти чемпіона Хорватії.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів на виїзді проти загребського "Динамо".

Читайте такожДинамо Загреб - Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Динамо Загреб - Шахтар.

Португальця цитує прес-служба "гірників".

"Дуже важливий матч, адже він наступний. Ми завжди дивимося на наступну зустріч. Якщо говорити про проході далі - у команд по 4 очки. Нічого не вирішено. Ми розраховуємо на майбутній матч, він покаже на 90%, хто пройде далі. Для "Аталанти" теж ще не все зрозуміло.

Наша зброя - наш стиль гри. Не будемо відходити від нашої ДНК. Завтра потрібно показати хорошу гру в атаці, знайти шляхи, щоб розкрити загребське "Динамо" і забивати. У футболі є 4 фактори: техніка, тактика, психологія та фізика. Не можна грати з 3 або 2 складовими. "Шахтар" постарається привнести все це на полі. У нас велике бажання пройти далі", - заявив Каштру.

Також тренер зазначив, що не хоче акцентувати увагу на роботі арбітрів:

"Існує момент у грі, який мене не цікавить перед матчем - це суддівство. Я готую команду, розглядаю суперника. Підготовка суддів мене не цікавить. Потрібно переживати про речі, які під нашим контролем. У мене принцип - я довіряю суддівству".

Матч відбудеться 6 листопада на стадіоні "Максимір" у Загребі. Початок - о 22:00.

УНІАН раніше повідомляв про результати всіх матчів Ліги чемпіонів 5 листопада.