Шевченко назвав топ-5 найбільш прогресуючих футболістів збірної України

Наставник національної команди задоволений розвитком молодих гравців.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко назвав п'ятьох гравців національної команди, які досягли найбільшого прогресу.

Читайте такожНазвано місто проведення: Польща підтвердила товариський матч зі збірною України

Фахівець розповів про це в ефірі програми "Профутбол".

"Якщо брати лінію оборони - Матвієнко, Миколенко. Два молодих футболісти, які почали грати відбір на ЧС, а хтось починав вже з Ліги націй. Вони виросли відразу ж дуже сильно.

Зінченко - величезне зростання. По-перше, він виграв конкуренцію в "Ман Сіті", в топ-команді. Ми розуміємо, що, граючи в топ-клубі, він отримує величезний досвід. Він не просто виріс, він виріс як гравець, як особистість, він бере на себе відповідальність.

Малиновський - його трансформація буквально за два роки. Він став лідером у Бельгії, найкращим гравцем своєї команди, виграв чемпіонат, поїхав в хорошу команду в Італію. Гравець Ліги чемпіонів.

І, звичайно, Яремчук. Розумію, що у нього були труднощі в "Динамо". Хлопець поїхав, змінив країну, пристосувався, почав набирати свій багаж знань, впевненості. Дивлячись на нього, завжди бачили в ньому величезну перспективу", - зазначив Шевченко.

Нагадаємо, збірна України зіграє на Євро-2020 в групі C з Нідерландами та Австрією. Ще один суперник визначиться після плей-офф Ліги націй.

УНІАН раніше повідомляв про те, що збірна України відмовилася від товариського матчу з Ірландією.