"Вже думаємо про них": головний тренер Шахтаря Каштру назвав сильні сторони Вольфсбурга

Португальський фахівець поки не вивчав суперника докладно.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру поділився враженнями від гри німецького "Вольфсбурга", який став наступним суперником "гірників" в плей-офф Ліги Європи.

Читайте такожШахтар - не Олександрія: у Вольфсбурзі прокоментували результати жеребкування Ліги Європи

Наставника донеччан цитує прес-служба клубу.

"Вольфсбург" - команда високого рівня, яка виступає в Бундеслізі, в дуже сильному чемпіонаті. На даний момент суперник на сьомому місці і веде боротьбу за зону Ліги Європи. В останніх 6 матчах у "Вольфсбурга" 5 перемог і 1 нічия. В тактичній схемі 4-3-3 клуб досить сильно проявляє себе в чемпіонаті Німеччини, а в Лізі Європи вийшов з групи з другого місця і в 1/16 фіналу обіграв "Мальме".

Ми ще не перейшли до вивчення "Вольфсбурга". Зовсім нещодавно грали з "Бенфікою", що забрало у нас весь час. А попереду матчі чемпіонату, і ми вже думаємо про них. Дуже важливо показувати свій футбол, не втрачати власної ДНК, володіти м'ячем і шукати правильні шляхи до воріт суперника, добре реагувати на втрату м'яча, високо пресингувати - все це буде вирішальним.

Зазначу також, що у "Вольфсбурга" нападник зі зростом 197 сантиметрів, забив 10 м'ячів в Бундеслізі, 2 в Кубку і 2 у Лізі Європи. Команда здійснює багато подач з флангів. Нам потрібно бути уважними в цьому аспекті. "Вольфсбург" сильний як колектив", - заявив Каштру.

Перший матч 1/16 фіналу ЛЄ "Шахтар" проведе на виїзді 12 березня, повторну зустріч - 19 березня в Харкові.

УНІАН раніше публікував всі пари команд 1/8 фіналу Ліги Європи, які були сформовані на жеребкуванні.