"Златан йде за вірусом": зірка футболу Ібрагімович запропонував спортсменам разом перемогти коронавірус

Златан Ібрагімович запустив збір коштів для боротьби з пандемією.

Нападник італійського "Мілана" Златан Ібрагімович приєднався до боротьби з пандемією коронавіруса. Зірковий футболіст оголосив про збір коштів серед спортсменів для допомоги італійським лікарням.

Про збір коштів Ібрагімович оголосив на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також"Спорт повинен відійти в сторону": Шевченко підтримав рішення УЄФА перенести Євро-2020

"Італія завжди давала мені багато, і в цей драматичний момент я хочу повернути ще більше країні, яку я люблю. Разом з людьми, які працюють зі мною, я вирішив почати збір коштів для госпіталів Humanitas і використати мою популярність, щоб дати широкий розголос цьому повідомленню. Це серйозна проблема, і нам потрібна конкретна допомога, а не тільки відеоролики.

Я розраховую на щедрість моїх колег, всіх професійних спортсменів, а також всіх, хто може зробити маленьке або велике пожертвування в силу своїх можливостей, щоб прогнати цей вірус. Разом ми справді можемо допомогти лікарням, лікарям і медсестрам, які самовіддано працюють кожен день, щоб врятувати наші життя. Ми повинні підтримати їх. Давайте разом проженемо коронавірус і виграємо цей матч. І пам'ятайте - якщо вірус не йде до Златана, то Златан йде за вірусом", - написав Ібрагімович.

Нагадаємо, за останніми даними в Італії заразилося понад 30 тисяч осіб.

УНІАН також повідомляв про те, що знамениті футбольні тренери дали поради по боротьбі з коронавірусом.