"Майже не міг дихати": знаменитий іспанський футболіст перехворів на коронавірус

Пепе Рейна зізнався, що відчував себе дуже погано.

Колишній воротар "Ліверпуля" і збірної Іспанії Пепе Рейна розповів про симптоми, які він відчув після зараження коронавірусом.

Читайте також"Дві медсестри покінчили з собою": український футболіст розповів про ситуацію в Італії на тлі пандемії коронавірусу

37-річного футболіста цитує Corriere dello Sport.

"Я був ізольований від родини одразу після перших симптомів вірусу. Лихоманка, сухий кашель, головний біль, який ніколи не покидав мене, почуття сильного виснаження. Я дуже злякався, коли 25 хвилин майже не міг дихати, наче моє горло раптом звузилося, а повітря перестало у нього проходити", - зізнався воротар.

Рейна додав, що знаходився на ізоляції 6-8 днів, після чого хвороба почала відступати. Зараз футболіст практично прийшов у норму.

Воротар виступає за англійську "Астон Віллу" на правах оренди. Права на гравця належать "Мілану". У Великобританії зафіксовано понад 20 тисяч випадків зараження коронавірусом, а також понад 1400 летальних випадків.

При цьому практично всі футбольні чемпіонати в Європі зупинені через пандемії коронавірусу. Матчі тривають тільки в Білорусі.

УНІАН раніше повідомляв про те, що лідер "Ювентуса" мав серйозні проблеми з диханням, коли заразився коронавірусом.