"Дебіли": оштрафований за порушення карантину екс-футболіст образив поліцію і журналістів

Олег Саленко розповів свою версію ситуації із складанням протоколу за порушення умов карантину.

Колишній футболіст київського "Динамо" Олег Саленко розповів про те, як поліція склала на нього протокол за порушення карантину.

Слова Саленко наводить Champion.com.ua.

"Я стояв біля майданчика і дивився, як хлопці грають у футбол. Я часто буваю на цьому майданчику - мій син тут грає. Коли приїхали всі ці дебіли, я сказав хлопцям, щоб розходилися, і взяв удар на себе.

Читайте також"Цю систему треба провчити": відомий екс-футболіст порушив карантин у Києві (відео)

Поліцейські пред'явили мені тільки те, що я нібито треную хлопців, хоча це неправда. Цікаво, що за кілька днів до цього я пив пиво зі своїми знайомими в декількох метрах від майданчика, але поліцейські пройшли повз мене і навіть не звернули на нас уваги", - сказав Саленко.

"Поліцейські склали акт, щоcь там написали, я їм сказав йти подалі", - додав екс-футболіст.

Також найкращий бомбардир чемпіонату світу-1994 звинуватив телеканал в маніпуляціях:

"Журналістка, яка тут працювала, просто попіарилася на мені. Вони у своєму сюжеті запікали деякі моменти, ніби я нецензурно лаявся, хоча це не так. Я ж виріс у Санкт-Петербурзі, дуже рідко використовую мати. Всі, хто мене знають, можуть це підтвердити".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що екс-футболіст збірної України Алієв сказав своїм "доброзичливцям" "засунути язики подалі" після того, як здав тест на коронавірус.