"Бюджет Динамо - півзарплати Роналду": Луческу розповів, чого чекає від матчу з Ювентусом

Румунський фахівець розраховує на максимальну дисципліну і самовіддачу своїх гравців.

Головний тренер київського "Динамо" прокоментував прийдешній поєдинок з "Ювентусом" у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Читайте такожДинамо - Ювентус: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Прес-конференцію фахівця опублікував офіційний YouTube-канал українського клубу.

"Це важлива гра для наших молодих гравців. Вони повинні витримати тиск. Звичайно, емоції є, це нормально. Для багатьох гравців нелегко так сильно вирости за два місяці. Я впевнений в них, я вірю, що вони можуть подолати ці складності та підняти свій рівень.

У "Ювентуса" високий рівень. Наш бюджет - половина зарплати Роналду. Я даю хлопцям інформацію про індивідуальні якості суперників, щоб вони могли їм протистояти. Завтра потрібно уважно стежити за Бонуччі при стандартах. Я хочу, щоб ми зіграли з "Ювентусом" так само якісно, як і "Шахтар" свого часу", - сказав Луческу.

Тренер динамівців додав, що вирішальну роль зіграє не тактика, а настрій команди:

"Ювентус" може використовувати різні схеми. У них багато хороших досвідчених гравців. Зрештою, вони обороняються схемою 4-4-2. Найважливіше - не схема гри, а мотивація, дисципліна гравців і їх самовіддача. На такому рівні тренер підлаштовується під гравців. Саме вони вирішують проблеми на полі".

Луческу додав, що не вважає наставника "Ювентуса" Андреа Пірло своїм суперником:

"Пірло для мене завжди буде 15-річним хлопцем, який дебютував у турне по Англії. Він ніколи не буде моїм суперником. Він був моїм гравцем, таким він і залишиться. Він тільки на початку тренерського шляху. Я бажаю йому всього найкращого".

"Динамо" - "Ювентус": перед матчем