"Замінить інший професіонал": член тренерського штабу Шахтаря повернеться до Португалії

Помічник Луїша Каштру отримав пропозицію від лісабонського "Спортінга".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру повідомив, що його помічник Філіпе Селіккаю покине український клуб та очолить дубль лісабонського "Спортинга".

Читайте такожКлючовий футболіст Шахтаря переніс операцію в Італії (фото)

Фахівець оголосив про це в інтерв'ю прес-службі "гірників",

"Так, це правдиві дані, не варто приховувати. До нього дійсно є інтерес з боку "Спортінга". Я прекрасно розумію амбіції кожного зі своїх асистентів, а вони знають, що можуть їх проявляти. Я хочу дати свободу Філіпе продовжувати свій шлях як тренер.

Тут навіть нема чого обговорювати: потрібно відкрити наші двері, і він піде своїм шляхом. Філіпе знає, що я зовсім не люблю змінювати елементи в тренерському штабі. Я люблю стабільність. Але також знаю, що кожен з нас йде до своїх цілей в житті, і треба давати місце для цього. Своєю ініціативою я нічого б не міняв", - сказав Каштру.

Тренер додав, що вже визначився з заміною, але не став розкривати подробиці:

"Його замінить інший професіонал, його колега. Ви запитаєте хто? Ні, зараз я не скажу, але він приїде з Португалії. Сподіваюся, він також буде дуже успішним з нами. І сподіваюся, що Філіпе також буде дуже успішним в клубі такого масштабу, в португальському гранді".

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Шахтар" хотів підписати ключових футболістів "Зорі".