Погрожував заразити коронавірусом: знаменитий екс-футболіст поскаржився на образи підлітка в мережі (фото)

Легендарний Іан Райт обурений расизмом і погрозами на свою адресу.

Колишній нападаючий збірної Англії і лондонського "Арсеналу" Іан Райт поскаржився на образи, расизм і погрози на свою адресу з боку вболівальника Патріка О'Брайєна.

Підліток ображав Райта в особистих повідомленнях в Instagram.

Читайте такожКолумбійський футболіст на карантині рятує корову, згвалтовану наркоманами (фото)

"Я знаю, що не повинен звертати на це увагу, але ці повідомлення все одно зачіпають мене дуже сильно. Це ж дитина! "Ти йо*ана мавпа", "Ніггер". Це особисті повідомлення, які Патрік О'Брайєн прислав мені в Instagram. Цей хлопець має можливість писати все це мені і ні про що не турбуватися", - написав Райт в Twitter.

Крім цього, підліток погрожував 56-річному Райту заразити його коронавірусом, якщо захворіє сам.

"Тобі ж приблизно 65 років. Якщо у мене буде коронавірус, я покашляю тобі прямо в обличчя і підпишу тобі смертний вирок. Якщо я зустріну тебе, то відправлю в могилу", - писав О'Брайєн.

У мережі підтримали екс-футболіста, а чоловік, який представився поліцейським, навіть запропонував передати відомості до відповідного управління поліції.

Також в підтримку Райта виступив "Арсенал".

"Расизму немає місця у футболі і в суспільстві загалом. Ми не будемо терпіти расизм в жодній з форм його прояву і пишаємося різноманітністю людей в нашій родині. Ми завжди будемо з тобою, Іан", - йдеться в повідомленні прес-служби "Арсеналу" в Twitter.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що екс-футболіста "Динамо" допитали в прокуратурі через погрози вбити дружину.