Ледве вижив і збрехав клубу: футболіст Реала отримав травму внаслідок падіння зі стіни

Лука Йович отримав перелом, через який пропустить залишок сезону.

Сербський футболіст Лука Йович отримав перелом п'яткової кістки правої стопи під час карантину.

Спочатку повідомлялося, що Йович травмувався під час домашнього тренування, однак тепер з'явилися нові подробиці, згідно з якими футболіст отримав перелом за інших обставин.

Як повідомляє Kurir, Йович впав зі стіни свого будинку в Белграді.

"Він травмувався і ледве вижив. Він впав зі стіни. Не знаю, як це пояснити, я не дуже розумію, як це сталося. Очевидно, все сталося випадково", - сказало виданню джерело, близьке до сім'ї Йовича.

Читайте такожОсновний захисник суперника Шахтаря в Лізі Європи отримав серйозну травму обличчя на тренуванні

"Кістка, яку зламав Йович, підтримує вагу всього тіла і досить стійка до зовнішніх впливів. У більшості випадків перелом відбувається при насильницькій травмі або падінні з великої висоти", - прокоментував виданню травму футболіста іспанський лікар Хосе Гонсалес.

В "Реалі" обурені тим, що Йович намагався обдурити всіх у клубі щодо своєї травми. Спочатку футболіст заявив, що травмувався під час першого клубного тренування в Мадриді, але лікарі "Реала" встановили, що пошкодження було отримано раніше. Потім батько футболіста Мілан заявляв, що Йович отримав травму, тренуючись у Белграді.

Тепер батько футболіста відмовився давати коментарі:

"Будь ласка, зрозумійте мене, але я нічого не можу вам сказати. З клубу надійшла вказівка, що ніхто не повинен нічого говорити - навіть Лука".

Тепер футболістові доведеться відновлюватися не менше трьох місяців.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Сербії порушили кримінальну справу проти Йовича через те, що футболіст порушив карантин.