"Думає, що вже крутий": тренер Шахтаря розкритикував "українського Неймара"

Луїш Каштру вважає, що Михайло Мудрик не досягне успіху за рахунок одного таланту.

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру висловився на адресу талановитого півзахисника "гірників" Михайла Мудрика, якого називають "українським Неймаром".

Каштру вніс Мудрика в число молодих футболістів, які рано зловили зірку.

"У гравця не може бути один єдиний талант. Він не дасть йому вижити. У нього повинно бути кілька талантів, які будуть підсилювати його основне вміння. Він може бути відмінним дриблером, але якщо не вміє віддавати передачі, то який сенс у техніці? Класними гравців робить не дриблінг або якась одна характеристика. Футболіст повинен уміти сприймати інформацію", - сказав Каштру в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Читайте також16-річним воротарем, який відбив три пенальті у Кубку України, цікавилися Шахтар і Динамо

"А є гравці, які мають одне вміння і думають, що вже круті. У них крута машина, сумка Louis Vuitton, хороший парфум і намазане гелем волосся - вони думають, що суперфутболісти. Ні, гравець оцінюється на полі. Це я кажу не тільки про Мудрика, а й про інших молодих гравців", - зазначив тренер.

Нагадаємо, Мудрик прославився своєю технікою в роботі з м'ячем. Ролики з його участю неодноразово публікувалися в одному з найпопулярніших світових пабліків про футбол "433". У 19 років Мудрик є одним з найпопулярніших українських футболістів за кількістю підписників в Instagram - на його аккаунт підписалися 172 тисячі осіб.

Як повідомляв УНІАН, раніше Мудрик показав трюк, прийнявши м'яч після пасу з п'ятиповерхового будинку.