Україна - Швейцарія: Маркевич зробив прогноз на матч Ліги націй

Мирон Маркевич спробував вгадати підсумковий рахунок матчу.

Глава комітету національних збірних України, тренер Мирон Маркевич висловив думку, що українська команда зможе обіграти збірну Швейцарії в матчі Ліги націй.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Швейцарія.

Слова Маркевича наводить meta-ratings.com.ua.

Читайте також Україна - Швейцарія: прогноз букмекерів на матч Ліги націй

"Думаю, що Україна виграє у Швейцарії з рахунком 2:1. На відміну від швейцарців, підопічні Андрія Шевченка провели в Харкові збір, у нашого тренера є вичерпна інформація, в якому стані кожен гравець. Крім того, на мій погляд, наша збірна більш зіграна і у неї більш рівний склад", - сказав Маркевич.

"Звичайно, у швейцарців є зірка - Граніт Джака, який виступає за лондонський "Арсенал", проте у нас в середній лінії вистачає виконавців, які можуть створити йому складності", - також зазначив український фахівець.

Україна - Швейцарія: перед матчем

  • Матч Україна - Швейцарія пройде сьогодні, 3 вересня, на "Арені Львів". Початок - о 21.45. Де дивитися матч по ТБ.
  • Для збірної України це буде дебют в Лізі А, в яку команда Андрія Шевченка пробилася за підсумками минулого сезону турніру.
  • Україна і Швейцарія раніше зустрічалися двічі. У пам'ятному матчі 1/8 фіналу ЧС-2006 українці пройшли швейцарців по пенальті (0:0 і 3:0). А в 2010 році команди зустрічалися в товариському матчі, який завершився з рахунком 2:2.
  • Судити матч Україна - Швейцарія буде рефері зі Швеції.
  • Один з тренерів збірної Швейцарії не полетів до Львова - у фахівця був підтверджений коронавірус.