"Спорт все одно у політиці": тренер Зорі Скрипник розповів, чому відмовив російським клубам

Віктор Скрипник не шкодує про прийняте рішення.

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник розповів про те, чому раніше відмовився від пропозицій декількох російських клубів.

Про це він сказав в інтерв'ю "ТаТоТаке".

"Це рішення - сукупність всього. Як би ти не хотів - не можна сказати, що спорт поза політикою, він все одно в політиці. Не я сам приймаю рішення. Це як у фільмі є гарний вислів: "Мене погано приймуть тут і неправильно зрозуміють там". Не те щоб це лякає, але цього не хочеться", - сказав Скрипник.

"Топові клуби - це дійсно спортивний виклик. "Динамо" Київ, "Спартак" Москва, "Ювентус", "Вердер" - це всі топові команди, вища футбольна матерія, якій хочеться відповідати. Таке я ще можу якось сфокусувати. А щось периферійне, лише б... Вважаю це непотрібним", - додав тренер.

Скрипник також відповів на питання про те, чи став би він роздумувати над пропозицією "Спартака", чи ні:

Читайте також"Ніхто не звільняв": Михайличенко продовжить працювати в Динамо

"По-перше, він мене не питав. По-друге, на цей момент я - "Зоря". Це не означає, що я чогось чекаю. Я нічого не чекаю. Я не приймаю рішення, у мене є родина, для якої я живу. Є три людини, які можуть мною командувати - моя дружина і двоє дітей. Це люди, яких я слухаю".

Фахівець підкреслив, що не шкодує про своє рішення:

"Мені надходили пропозиції, я розмовляв, але рішення, яке я прийняв, про нього не шкодую, я відмінно себе тут почуваю. Це не означає, що колись десь... Але я не збираюся до 70 або 65 тренувати. Ще 7-10 років максимум".

Нагадаємо, в сезоні 2019-2020 Скрипник привів "Зорю" до бронзових медалей в УПЛ.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Скрипник близький до переходу в інший клуб УПЛ.