"Хотіли бути третьою силою": тренер Зорі пояснив, чому команда не прагнула перемогти Десну та обійти Динамо

Віктор Скрипник задоволений бронзовими медалями чемпіонату.

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував тактику своєї команди в матчі 32-го туру Української Прем'єр-ліги проти "Десни" (1:1).

Читайте такожШахтар виграв титул з рекордним відривом від суперників в історії УПЛ

Нічийний результат дозволив підопічним Скрипника завоювати бронзу турніру. При цьому "Зоря" у разі перемоги могла обійти "Динамо" та стати другою за підсумками сезону, але команда не прагнула за будь-яку ціну йти в атаку та діяла дуже обережно в кінцівці матчу.

"Чому не полізли вперед? Полізти вперед і потрапити в полон. Виграти хотілося, і "Десна" хотіла. Це ж не те що на замовлення. Побігти вперед, а потім кусати лікті. Це теж було б неправильно.

Зараз бачу щасливі обличчя у футболістів. Впевнений, у них буде гарний настрій. Вітаю з заслуженою бронзовою медаллю. Ми хотіли бути третьою силою - ми нею і стали", - сказав Скрипник в ефірі програми "Профутбол".

"Зоря" відстала від "Динамо" лише на одне очко. Кияни в останньому турі програли "Колосу" (0:2), але змогли залишитися другими й тепер виступлять у кваліфікації Ліги чемпіонів. На луганчан чекає груповий етап Ліги Європи.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" встановило клубний антирекорд в чемпіонаті України.