"Не стримався": відомий український тренер згадав, як ударив футболіста пляшкою по голові

Віталій Кварцяний зазначив, що гравці розлютили його своєю поведінкою після невдалого матчу.

Колишній головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний розповів, як ударив одного з гравців своєї команди пляшкою по голові.

Читайте також"Мені соромно": тренер Ман Сіті Гвардіола закликав білих людей вибачитися перед темношкірими

Фахівець дав інтерв'ю YouTube-каналу "Вацко Live".

За словами Кварцяного, це сталося у 2011-му чи 2012-му році. "Волинь" грала з "Чорноморцем" в Одесі, а поєдинок завершився внічию - 0:0. Тренер був злий через погану гру підопічних.

"На зворотному шляху сіли в літак, летіли в Рівне. Так, тоді літали, інвестори підтримували. Чую шум у кінці літака, 42 людини тоді в ньому було. Я пішов до них, бачу - пляшка віскі, пиво. Кажу: що тут? Якщо б виграли, я б зробив вигляд, що не бачу. Але ви не виграли, грали жахливо. Ось це приберіть, щоб це нічого не було. Кажуть: все-все, добре.

Летіти недовго було, півтори-дві години. Знову шум-гам. Вже майже посадка. Підходжу знову, там вже людей вісім у них. Став посередині. Не хочу називати гравців. Не стримався, взяв пляшку і вдарив. Домовлялися ж, що ви робите? Ну, ось так було. Але потім все нормально, ми з ними спілкуємося, дружимо", - зазначив Кварцяний.

Тренер додав, що не схвалює такий підхід, але іноді без нього обійтися було важко:

"Іноді доводилося приймати непедагогічні методи. Бити футболістів - це ненормально, але я не так сильно вдарив, як здається. У тому стані, в якому тоді були, вони навіть не відчули".

УНІАН раніше повідомляв про те, що угорський "Ференцварош" звернувся в суд через українського тренера Реброва.