"Донбас" за булітами переміг "Кременчук" у центральному матчі туру УХЛ

Чемпіон України "Донбас" здобув надважку перемогу.

Сьогодні в Дружківці відбувся центральний поєдинок 39-го туру Української хокейної ліги, в якому зустрілися володарі золотих і срібних медалей минулого сезону УХЛ «Донбас» та «Кременчук».

"Донбас" переміг лише у серії булітів, повідомляє офіційний сайт УХЛ.

Поєдинок обидві команди розпочали дуже активно, атакуючи ворота один одного, проте відкрити рахунок клубам так і не вдалося. Нулі на табло залишалися багато в чому завдяки надійній грі воротарів Богдана Дьяченка та Віталія Власенка та майстерній роботі захисників.

Друга двадцятихвилинка пройшла за сценарієм першої, але командам було дуже важко утримувати навіть мінімальну перевагу в поєдинку. Лише під кінець періоду «Кременчуку» в меншості вдалося розмочити Богдана Дяченка точним кидком Гліба Кривошапкіна, який відкрив рахунок у принциповому матчі.

Заключний період донеччани розпочали з активного пресингу і вже на другій хвилині це принесло свої плоди – Ярослав Свищев зрівняв рахунок у поєдинку, повернувши донеччан у гру. Проте вийти вперед жодному з клубів до кінця періоду так і не вдалося.

Доля поєдинку не вирішилася і в додатковий час. І лише післяматчеві кидки вирішили результат поєдинку – матч закінчився вольовою перемогою донеччан, завдяки переможному кидку Сергія Кузьмика.

«Донбас» - «Кременчук» 2:1 Б (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 0:1 – Кривошапкін – мен. – 36:52, 1:1 – Свищев (Жовнір, Кузьмик) – 41:44.

Переможний буліт – Кузьмик.