Український екіпаж Eurolamp World Rally Team не зміг фінішувати на Rally Sarma

Ще до старту гонки українсько-естонський дует вважався одним з фаворитів перегонів.

Українська команда Eurolamp World Rally Team взяла участь у другому етапі чемпіонату Латвії і Естонії з ралі – Rally Sarma.

У 44-й раз гонка зібрала на старті 71 екіпаж. Гонка проходила в один день і була розділена на 8 спецділянок, повідомляє офіційний сайт команди.

Ще до старту гонки українсько-естонський дует вважався одним з фаворитів перегонів.

Зелено-червоний Mini JCW WRC після фінішу першого спецділянки знаходився на другій сходинці генеральній класифікації. Зупинив боротьбу за секунди виліт з траси. 15-хвилинна втрата часу відкинула екіпаж далеко за межі першої десятки абсолютного заліку.

«Ми засіли в замет перед фінішним поворотом, там не було глядачів і ми відкопували дуже довго. Довелося піддомкрачувати машину, шукати колоди, підкладати їх і звичайно, шансів на перемогу вже не було. Далі їхали вже в своє задоволення», — резюмував після фінішу Валерій Горбань.

В середині дистанції екіпаж відзначився перемогою на спецділянці. Це стало маленькою втіхою для діючих чемпіонів Латвії та Естонії.

Естонська і Латвійський чемпіонати беруть перепочинок до травня. Саме тоді їх шляхи розійдуться. Порушить «раллійну тишу» гонка в околицях Таллінна.