Конференція на тему: «Політика з жіночим обличчям. Українські реалії та міжнародний досвід»

17 березня за ініціативи політичної партії «Соціальна справедливість» в Одесі відбудеться конференція на тему: «Політика з жіночим обличчям. Українські реалії та міжнародний досвід», на якій будуть обговорені проблеми присутності жінок в українській політиці на всіх рівнях – від місцевого до національного, а також перспективи реалізації в нашій державі рівності економічних та політичних прав жінок і чоловіків.

Останні статистичні дані, міжнародні кейси, стереотипи та їх розвінчування: про це та інше говоритимуть учасники заходу. Серед них:

  1. Алла Шлапак – Лідер політичної партії «Соціальна справедливість»
  2. Лілія Леонідова – Депутат Одеської міської ради, голова Громадської організації «Соціальна справедливість» у м. Одеса
  3. Олена Ковальова – керівник Центру гендерної освіти ОДУВС
  4. Наталія Малиновська – Кандидат політичних наук, викладачка кафедри політології та національної безпеки Національного університету «Острозька академія», тренерка, регіональна координаторка ВГО «Інститут «Республіка» у м. Рівне
  5. Олена Лісеєнко – Доктор соціологічних наук, професор, голова Південно-Українського відділення САУ
  6. Тетяна Кузнєцова – Доктор наук з соціальних комунікацій, професор, декан факультету журналістики НУ "Одеська юридична академія».
  7. Тетяна Краснопольська - Заступник голови Південноукраїнського центру гендерних проблем  

Захід відбудеться 17 березня у Конференц-залі KADORR CITY MALL за адресою: м. Одеса вул. Генуезька, 24Б. Початок об 11:00.

Попередня акредитація за тел.: 098 174 84 04 Звездун Інна