"Двері впали за п'ять метрів від нас": очевидець зробив фото одразу після падіння гелікоптера Кобі Браянта

Знімки зробив анонімний фотограф, який опинився на місці трагедії.

У мережі з'явилися фотографії з місця аварії вертольота, на борту якого перебував легендарний баскетболіст Кобі Браянт, його 13-річна донька Джанна і ще сім пасажирів, включаючи пілота.

Чоловік, який побажав залишитися невідомим, зробив фото відразу після аварії вертольота в Калабасасі та передав їх foxsports.com.

Очевидець розповів, що разом зі своїм другом катався на велосипедах, коли побачив падіння вертольота.

Читайте такожЖурнал Time присвятив обкладинку загиблому баскетболісту Браянту (фото)

"Був туман, і ми почули, що вертоліт летить низько. Він вийшов з туману і врізався в схил гори приблизно в 60 метрах від того місця, де ми знаходилися. Після зіткнення з'явилася величезна вогненна куля. Одна з дверей вертольота впала приблизно за п'ять метрів від нас. Деталі були повсюди, від вертольота практично нічого не залишилося", - розповів очевидець.

Він зазначив, що вони з другом "кинулися до вертольота, щоб подивитися, чи можемо ми чимось допомогти", але зрозуміли, що в результаті аварії ніхто не вижив. "Друг подзвонив у 911, і ми залишалися на місці трагедії до прибуття пожежного вертольота", - сказав чоловік.

"Ми не знали, що в вертольоті був Кобі Браянт, поки не повернулися на велопарковку. Сам той факт, що розбився вертоліт з людьми, вже був для нас справжнім шоком", - додав він.

На фото, які зробив очевидець, можна побачити уламки вертольота і бурхливий вогонь.

Нагадаємо, авіакатастрофа сталася вранці 26 січня в районі міста Калабасас (Каліфорнія, США).

УНІАН також повідомляв про те, що сталі відомі імена всіх загиблих в результаті авіакатастрофи.