Шлях до моря: журналісти інспектують дороги до найпопулярніших курортів України (відео)

Три знімальні групи їдуть різними шляхами до Чорного та Азовського морів.

Напередодні святкових вихідних три знімальні групи із різних регіонів України рушили до Чорного та Азовського морів, щоб проінспектувати дорогу, рівень сервісу та звісно ж температуру води.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожЕксперт назвав найпопулярніші країни українських туристів і варіанти недорогого відпочинку

Так, одна знімальна група виїхала з Сум до Кирилівки на Запоріжжі. На Сумщині дорога виявилася загалом непогана. Проїхавши за 2 години 135 км, група прибула у Богодухів на Харківщині. Тут дорога Охтирка-Харків відремонтована, на що пішло 3 роки і понад 1 млрд гривень. У цілому траса не завантажена. До того ж саме цю дорогу найчастіше обирають сумчани, коли їдуть на Азов.

Друга знімальна група вирушила з Кіровоградщини до Коблевого на Миколаївщині. Мешканці області відчайдушно борються за ремонт траси Кропивницький-Миколаїв. Тут з минулого року прокладають новий асфальт і роботи тривають й нині, через них рух дещо ускладнений. Загалом дороги – справжній автобан, порівняно із тим, що було торік на Миколаївщині – де дороги просто не було. Чи змінилося щось за рік, журналістам ще належить перевірити.

Третя група попрямувала з Києва до Затоки на Одещині. Шлях від столиці видався повільний, адже на дорозі час від часу трапляються ремонтні роботи. Наразі журналісти лише перетнули межу Київської та Черкаської областей й опинилися в Жашкові. Попереду ж, після Одеси, їм належить подолати складну ділянку – лиман і міст через нього. Він вузький і, за повідомленнями людей, там рух транспорту ускладнений.