У столиці ОАЕ відновлює роботу мангровий парк

Однак в новому сезоні відвідування парку стане платним.

У столиці Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) Абу-Дабі мангровий парк з променадом Jubail Mangrove Park відновлює прийом туристів після літнього сезону з 1 жовтня цього року.

Читайте такожВ Абу-Дабі відкрився мангровий парк (фото, відео)Парк відкрився в січні 2020 року і швидко став однією з найпопулярніших визначних пам'яток Абу-Дабі.

У новому сезоні відвідування парку стане платним: вартість квитка для дорослого складе 15 дирхамів, для неповнолітніх дітей – 10 дирхамів. Для дітей до семи років вхід буде вільним, до того ж сім'ям надаватимуться знижки.

Пам'ятка знаходиться на острові Jubail Island, між островами Саадіят і Яс. Променад відкритий щодня, з 08:00 до 19:30 (запуск останніх відвідувачів – о 18:00). Діти до 12 років допускатимуться в парк тільки під наглядом батьків, передає russianemirates.com.

На території забороняється розводити багаття і влаштовувати пікніки, а також завдавати будь-якої шкоди навколишньому середовищу. У мангровому парку доступний каякінг, також він скоро буде приймати дитячі та екскурсійні групи.

Мангровий парк в Абу-Дабі:

Загальна площа парку - 1 млн кв. м, крізь мангрові зарості над водою прокладено три маршрути: найдовший становить 2 км, найкоротший – 1 км.

Тривалість прогулянки по ньому становить приблизно 35-40 хвилин. Шлях розділений на шість освітніх секцій: плавуча платформа з сіткою дозволяє розглядати морську флору і фауну прямо під ногами, з оглядової вежі можна зробити фотографії або прогулятися по воді – біля пляжної платформи.

Проект спрямований на розвиток екотуризму в столиці ОАЕ.

Новини по темі: