Маски, наклейки і онлайн-реєстрація: аеропорт "Будапешт" ввів суворі правила в умовах пандемії (фото)

В аеропорту пасажирам, що вилітають з Будапешта, пропонують використовувати систему реєстрації багажу самообслуговування і онлайн-реєстрацію для мінімізації фізичного контакту.

Угорський аеропорт "Будапешт", який відновив польоти, ввів більш суворі правила у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Читайте такожWizz Air з 1 травня відновлює деякі рейсі з аеропорту Відня

Про це повідомляє прес-служба аеропорту "Будапешт".

"Аеропорт готовий до польотів згідно з новими суворими правилами, а також протоколом аеропорту", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з пандемією аеропорт приділив більше уваги управлінню чергами, допомагаючи підтримувати правильну відстань між пасажирами за допомогою наклейок на підлозі та інформаційних табло.

"Наліпки, що інформують про заборону, також прикріплені до певних сидінь в терміналі SkyCourton, - це також робиться для того, щоб люди, які перебувають там, зберігали безпечну відстань", - додають в аеропорту.

Також в повітряній гавані встановлені прилади з дезінфікуючими засобами. А співробітників, які через специфіку роботи не можуть дотримуватися відстані в 1,5 метра, зобов'язали носити маски.

Також в аеропорту пасажирам, що вилітають з Будапешта, пропонують використовувати систему реєстрації багажу самообслуговування і онлайн-реєстрацію для мінімізації фізичного контакту.

Як повідомляв УНІАН, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі угорська компанія Wizz Air з 1 травня ввела нові правила під час польотів на період пандемії коронавірусу.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.