Бойовик на Донбасі застрелив двох "поліцейських" та закидав гранатами "беркутівців" - розвідка

Терорист з усіх сил намагався відбитися від своїх колишніх колег, застосовуючи усю наявну зброю.

На окупованій частині Луганщини бойовики влаштували "полювання на дезертирів", внаслідок якого загинули та постраждали кілька так званих "правоохоронців".

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"За даними розвідки, 28 червня в населеному пункті Любимівка, що на тимчасово окупованій території Луганської області, представники так званого "МВС ЛНР" затримали колишнього "ополченця", який втік з військових формувань окупаційних військ Російської Федерації. Під час полювання на свого дезертира той розпочав перестрілку і застрелив двох так званих "міліціонерів" та намагався вивести і сховати їхні трупи відрубавши їм кінцівки, для того, щоб тіла помістилися в багажник автомобіля", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожОкупанти поранили на Донбасі українського бійця

Далі, розповідають у розвідці, так звана "міліція" відправила на другу спробу затримання бійців "батальйону спеціального призначення Беркут".

"Ополченець так не хотів повертатися до незаконних збройних формувань, що відкрив вогонь по "беркутівцях", з РПГ та закидав їх гранатами. Ті ганебно втекли залишивши зброю. Затримати розлюченого дезертира змогла лише третя група представників незаконної влади. Напевно, у колишнього "ополченця" вже не було чим відбиватися", - повідомляє розвідка.

Жертвами затриманого, за даними розвідки, стали Руслан Біккінін (22.09.1979 р.н.) та Сергій Чумаков (20.09.1984 р.н.), обидва присутні в базі "Миротворця".