Донецький хлопчик в трусиках піднявся на боротьбу з Україною, щоб помститися за дідуся

Думка

Подвиг Донецького хлопчика в трусиках, якого в 2014 році українська хунта, попередньо надрізавши в найбільш соковитих місцях, прибила до дошки оголошень догори попою для зручності каральних вправ, навіки залишився в серцях патріотів російського світу. Але марно підручні Кривавого Пастора вважали, що хлопчик помер, - навпаки, він виріс, змужнів, і набив руку у ще більш красивих смертях.

Снайпер-гомосексуаліст прекрасно бачив в приціл, що навів свою американську зброю на старого і деякий час вагався, що б йому прострелити, щоб довше мучився

З дня непорочного розп'яття пройшло сім років, але хлопчикові виповнилося лише п'ять - так сильно він постраждав від рук українсько-фашистських загарбників. Весь цей час за ним полювало СБУ, тому хлопчикові доводилося ховатися, харчуючись ключовою водою, берестою і туєсками, забутими по п'яні в лісі збирачами металобрухту. Він уникав і не заходив до заможних населених пунктів Лугандона, боячись накликати на них обстріли ворожої артилерії; ходили чутки, що деякий час він жив у жомовій ямі українського підпільника Киви, але потім затужив за батьківщиною і знову вийшов у степ Донецький, звив собі скит, взяв ім'я Євграф...

Там його і наздогнала страшна звістка: у селищі Олександрівка, що на околиці Донецька, укропські варвари пострілом у голову вбили пенсіонера, ветерана вяликої Вітчизняної війни. Як повідомляє російська преса, снайпер-гомосексуаліст прекрасно бачив в приціл, що навів свою американську зброю на старого і деякий час вагався, що б йому прострелити, щоб довше мучився, проте тут на очі карателя попалася медаль, що висіла на грудях пенсіонера, «За взяття Берліна», і бойовик, злісно зіганувши, випустив у голову жертви всю обойму. На звуки пострілів збіглися пенсіонери з усього Донбасу, намагаючись евакуювати тіло ветерана з лінії вогню, щоб поховати його з піонерами, проте переважаючі сили карателів відкрили по них прицільний вогонь і поклали всіх.

Побачивши хлопчика, бойовики ЗСУ збожеволіли від радості і негайно направили до нього свій найкращий безпілотник

Той убитий ветеран був дідусем хлопчика в трусиках. Сильно озлобився тоді п'ятирічний Євграф, підтягнув своє сакральне спіднє і відправився мстити, тим більше що на допомогу йому, знаючи і розуміючи наперед, чим справа скінчиться, ще кілька тижнів тому з усієї Росії до українських кордонів виїхали танки, літаки, вертольоти та інша мирна техніка. У соціальних мережах вільного Донбасу написали похапцем, що хлопчик переплутав напрямок і прийшов у глибокий тил Новоросії, в Олександрівськ, де його дідусь якраз притягнув з поля міну, яку мав намір розібрати і здати на кольоровий метал, бахнуло, хлопчик загинув, але не все так просто. За повідомленнями російських військкорів, насправді хлопчик Євграф прийшов саме на прифронтову територію, де вже і потрапив у поле зору українських спецслужб.

Відомо, що для карателів, давно перебили все малолітнє, літнє і вагітне скрізь, куди тільки добивають їх знаряддя, кожен живий хлопчик стає справжнім подарунком долі. Не став винятком і цей випадок. Побачивши хлопчика, бойовики ЗСУ збожеволіли від радості і негайно направили до нього свій найкращий безпілотник. Підлетівши до хлопчика в впритул і гарненько розглянувши його, щоб помилково не вбити якогось дорослого, безпілотник вивалив на нього міну. Жахливе злодіяння! Але цього карателям здалося мало. Помітивши, що хлопчик знову ожив, і побоюючись, що через це російські танки, які наближаються до українських кордонів, повернуть назад, вони вирішили посилити провокаційний обстріл, застосовуючи всі види забороненої зброї.

Байден замовив малюка, щоб "оголосити нелегітимними вибори в Державну думу"

Як свідчить спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін, зрештою "дитина в ДНР загинула від снаряда українського літака". Здавалося б, звідки в тих краях взятися українському літаку, але неспроста пан Жириновський порівнює те, що трапилося з інцидентом з МН17: хтось бачив, як неподалік від хлопчика літав український винищувач, диспетчер Карлос засік український Бук, що під'їхав до хлопчика і жахнув йому ракетою прямо в трусики, сам Жириновський певен, що скоро українські війська почнуть бомбити Київ, Харків і якісь інженерні споруди, щоб списати все на росіян, що сидять весь цей час зі здивованими обличчями. "Володимир Зеленський щойно поговорив з Джо Байденом, і українські вояки буквально відразу ж вбили дитину в Донецьку", - зауважує російська преса. "За те, що груди поголив, хвалю, - нібито сказав тоді Байден, - але поки хлопчика не вб'єш, не бачити тобі кривавих американських баришів".

Навіщо Байдену знадобилася смерть російськомовного хлопчика Євграфа? Все просто. Політолог Марков вважає, що Байден замовив малюка, щоб "оголосити нелегітимними вибори в Державну думу", і з цією залізною логікою не можна не погодитися. Ось так буденно і розкрилася правда. Так російські люди і дізналися про новий подвиг прославленого хлопчика в трусиках. Але навряд чи це остання смерть юного героя. Зовсім скоро російських танків на українських кордонах стане достатньо для відкритого встановлення миру, хлопчик знову оживе і, нарешті, покаже все, на що він по-справжньому здатний. Головне, щоб до цього часу з трусами нічого не сталося.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора