Між ОРДО та ОРЛО демонтують "митні пости"

Так звані "республіки" створюють "єдиний економічний простір" за російським законодавством.

Російські найманці почали демонтаж "митних постів" між окупованими РФ частинами Луганської та Донецької областей.

Про це повідомляють ресурси бойовиків.

З 1 жовтня "митний комітет ЛНР" припинив здійснювати митний контроль товарів і транспортних засобів на кордоні з ОРДО "у рамках реалізації "договору" про створення "єдиної митної території" і розвитку "економічної інтеграції" між окупованими частинами східних областей.

З проїжджої частини о 10:00 почали прибирати загородження й обмежувальні знаки. З луганського боку окупанти проводять такі ж дії.

Читайте такожРосійські окупанти зранку обстріляли Авдіївку – соцмережі"Митниця" між ОРДО та ОРЛО є на всіх чотирьох автомобільних пунктах пропуску: "Дебальцево", "Сніжне", "Нікішино" і "759-й км траси М-03".

У рамках "договору" так звані незаконні "республіки" запроваджують "єдиний митний тариф", єдиний порядок регулювання "зовнішньоторгової діяльності", уніфікування "законодавства" у сфері митного регулювання тощо.

Росія розпочала збройну агресію проти України у 2014 році, захопивши окремі території Донецької та Луганської областей та окупувавши Крим.

Низка країн світу засудила дії Москви й запровадили проти посадовців РФ та підприємств санкції. Також світ не визнає Крим за Росією і вважає владу ОРДЛО окупаційною і такою, що керується з Кремля.

Вас також можуть зацікавити новини