Зеленський хоче об’їхати всю лінію фронту на Донбасі

Президент підкреслив, що на Донбасі ніхто нічого не збирається здавати, в України дійсно сильна та потужна армія.

Президент України Володимир Зеленський протягом 6 серпня проїхав понад 100 км лінії фронту на Донбасі та планує за сьогодні, 7 серпня, ознайомитись зі станом українських військових на всій лінії зіткнення.

Про це він повідомив під час спілкування з представниками ЗМІ у Мар'їнці Донецької області. Трансляцію заходу вів Офіс президента у Facebook.

Читайте такожШтаб ООС заявив про відсутність обстрілів упродовж минулої доби: сьогодні вони поновилися

«Упродовж цих двох днів ми використовуємо час, щоб подивитись стан наших військових вздовж усієї контактної лінії, тому дійсно ми проїхали більше 100 км вздовж контактної лінії. Їли з хлопцями, ночували разом… Сьогодні будемо їздити ще до 8-ї чи 9-ї вечора, потім уночі будемо повертатися в Київ. За нашими планами, я хочу, думаю, що за два рази об’їду всі важливі об’єкти, там всі наші військові – вони і є нашим пріоритетом…, усі 410 кілометрів лінії (зіткнення на Донбасі – УНІАН)», - заявив Зеленський.

Крім того, він зауважив, що під час поїздки переночував разом з українськими військовими «у невеликій домівці, там наші хлопці розташовані». «Ми разом поїли, поспілкувались», - сказав президент.

За його словами, ситуація на Донбасі повністю контрольована. Зеленський висловив вдячність українським військовим за те, що «дійсно зберігається режим тиші з нашого боку і все під контролем».

«Ніхто нічого не збирається здавати. У нас сильна потужна армія. Поважаємо її. Ми боремося за Україну, ми боремося за таких героїв, щоб вони дійсно повертались живими», - наголосив Зеленський.

Президент зауважив, що для нього дуже важливо побачити все на власні очі і поспілкуватися з людьми.

«Щоб зрозуміти все, що відбувається, треба говорити з військовими, треба говорити з цивільними, з людьми їсти, жити, скажу відверто, іноді випити… Я, в принципі, так і роблю», - зазначив Зеленський.