Російські окупанти поранили українського бійця на Донбасі

Зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню.

Протягом минулої доби на Донбасі окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок обстрілів один український військовий дістав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у ранковому зведенні.

Зокрема, поблизу Причепилівки противник двічі обстрілював наші позиції зі стрілецької зброї.

В напрямку населеного пункту Водяне збройні формування Російської Федерації застосовували міномети 120-го калібру.

Читайте такожЗалишилися дружина й мати: стало відомо ім'я загиблого на Донбасі героя (фото)Біля селища Піски ворог тричі вів вогонь з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Новолуганського окупанти обстрілювали українські позиції зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

В районі Золотого-4 російські найманці тричі вели вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

Крім того, на півночі Луганської області був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

В результаті ворожих обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває у лікувальному закладі. Стан здоров’я пораненого – задовільний.

Станом на 7 годину ранку, 18 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.