Бойовики на Донбасі обстріляли околиці Кам’янки: зруйновано два будинки

Збройні формування Російської Федерації продовжують вести вогонь по цивільній інфраструктурі населених пунктів Донбасу.

Два дачних будинки біля населеного пункту Кам’янка (Ясинуватський район Донецької області) зазнали руйнівних наслідків артилерійського обстрілу, який вчора здійснили бойовики на Донбасі.

Читайте такожДоба на Донбасі: один український боєць дістав поранення від ворожого обстрілу Про це повідомляє у Facebook прес-центр Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації продовжують вести вогонь по цивільній інфраструктурі населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Вчора російські окупанти з артилерійських систем калібру 122 мм обстріляли дачні будівлі в селищі Кам’янка. Внаслідок розриву снарядів суттєво пошкоджено два будинки: в одному зруйновано дах, в іншому – зовнішню стіну та покрівлю", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок злочинних дій бойовиків ніхто з мирних жителів не постраждав.

"Таким чином окупанти вчергове відкрито продемонстрували своє цинічне ставлення до життя та здоров’я цивільного населення й вкотре підтвердили відкрите ігнорування Мінських домовленостей і міжнародного гуманітарного права", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 23 травня бойовики на Донбасі тричі обстрілювали околиці Кам’янки: зранку з використанням ручних протитанкових гранатометів, а по обіді та з настанням темряви – з артилерійських систем калібру 122 мм, використавши 32 артилерійських снаряди.