Усі країни ЄС готуються закрити небо для російських авіакомпаній - журналіст

Міністр транспорту Німеччини підтримав закриття повітряного простору Німеччини для російських літаків і наказав вжити всіх необхідних заходів.

Міністр транспорту Німеччини Фолькер Вісінг розпорядився готуватися до закриття повітряного простору Німеччини для російських авіакомпаній.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на Міністерство транспорту ФРН.

"Міністр транспорту Німеччини підтримав закриття повітряного простору Німеччини для російських літаків і наказав вжити всіх необхідних заходів", – ідеться у повідомленні.

Раніше, за даними BBC, Естонія, Латвія, Литва, Польща, Чехія, Румунія, Болгарія, Словенія, Велика Британія закрили повітряний простір для російських авіакомпаній.

Авіаперевізник Lufthansa щонайменше на тиждень зупиняє рейси до та з Росії через російську агресію проти України, пише "Європейська правда" із посиланням на Frankfurter Allgemeine.

Тим часом заступник керівника студії ARD Маттіас Дайс повідомив у Twitter, що всі країни ЄС закривають повітряний простір для російських авіакомпаній. Каже, що цю інформацію йому підтвердили з надійного джерела.

Вас також можуть зацікавити новини: