Чому Росія повинна по праву приєднати до себе Тайвань

Думка

Каральний авіаналіт старої фашистки Пелосі на споконвічно російський Тайбей відгукнувся дружним стогоном по всій Русі. Протягом декількох виснажливих годин православна громадськість з нетерпінням чекала моменту, коли Великий Пякін засадить кривавій яструбисі Пентагону "ракетою в бік", заздалегідь смакуючи жарти Марії Захарової про Петрова і Боширова за штурвалом літака Ненсі Пелосі і "дим сигарет з ментолом", який від нього потім залишиться, - але замість цього стала здивованим свідком того, як понуро здувається на очах великий союзник Росії, на який було стільки надій на чорний день, - непереможний і легендарний Китай.

Китай в глибині душі є латентно-русофобською країною

На щастя, розчарування тривало недовго: тайванський прецедент переконливо довів російським людям, що на сьогоднішній день в світі залишилася лише одна супердержава - Росія; Китай лох. Тим часом, Тайвань, що страждає від гніту націоналістів, як і раніше чекає свого визволителя. Цим визволителем, звичайно ж, буде Росія, і ось чому.

1. Китай в глибині душі є латентно-русофобською країною. Утерти ніс Пякіну - справа честі для російських витязів. "Пішли розмови, що після початкового етапу спецоперації (в Україні) ми "просіли" в очах китайців, - мстиво пригадує образи китайським нацистам знаменитий ополченець Ходаковський, - їх думка, що ми велика військова держава, була похитнута... Старенька Пелосі все зрівняла. Якщо цей гордіїв вузол занадто сильно затягується, Росія може дістати меч і завдати удару. Це буде вирішенням питання по-російськи". Пора показати китайцям, як треба проводити денацифікацію Жовторосії. Де був Китай, коли Тайвань домбив Бомбас? Ось і воно.

2. Росія звільнила Тайвань від коричневої чуми.

Україна накачала Тайвань зброєю і розгорнула на ньому мережу біолабораторій

3. Тайвань - споконвічно російська земля. Тайвань придумала Крупська на зло Леніну, який надто вже носився зі своєю Україною. У Тайбеї Сталін хрестив Юрія Гагаріна і Зою Космодем'янську. Хрущов виростив у Тайвані шнурок для черевика, яким загрожував світовій буржуазії з трибуни ООН. Брежнєв піднімав тайванську цілину і заробив грижу. Весь Тайвань политий кров'ю російських воїнів. Тайванська мова - діалект російської, тайванський борщ - російська страва: ну який, до біса, у тайванців може бути борщ?!

4. Україна накачала Тайвань зброєю і розгорнула на ньому мережу біолабораторій. Користуючись православним корінням тайванців, українці використовували їх для розведення птахів і комарів, здатних нести ядерні заряди і генетичну зброю, спрямовану проти росіян. Відомий випадок, коли.

Після Тайваню Росія повинна буде звільнити і Китай від коричневої чуми

5. Цієї ночі Дмитро Медведєв написав статтю в "Вконтакте" про Тайвань, в якій глибоко науковими і неспростовними фактами довів, що до розвалу Радянського Союзу 62,5% населення Тайваню становили слов'яни; Тайвань - це колишні російські території, наприклад, міста Восьмипалатинськ, Десятигорськ, навіть так звана столиця цієї держави місто Гонконг-на-Дону до 2023 року називалася Великий Путінськ. На жаль, під ранок сторінку Дмитра Медведєва знову зламали, а він, як на зло, залив горілкою клавіатуру і не зміг взяти Тайвань штурмом особисто, тому що втратив труси. Як би там не було, дорогоцінний статус зник. Згодом Медведєв не зміг відтворити його і навіть згадати, про що там було. У той же час, до вечора Дмитро обіцяв відновити форму і написати ще одну наукову статтю.

6. Верховний Суд Росії визнав Тайвань терористичною організацією і оголосив його в міжнародний розшук.

7. Колективний Тайвань протягом багатьох століть намагався розколоти Росію і тепер готує звідти напад на Білорусь. І якщо за шість годин до операції Росія не завдасть превентивного удару, то Лукашенко покаже таку карту, до якої Китаю ще рости і рости.

8. Після Тайваню Росія повинна буде звільнити і Китай від коричневої чуми. Вже хоча б тому, що переможна спецоперація Росії в Україні показала, що з Китаєм, у всякому разі, воювати буде значно легше.

Василь Рибніков