ХАМАС заявив про удар безпілотника по ізраїльському хімзаводу

Армія оборони Ізраїлю повідомила, що деякий час тому система ППО "Залізний купол" перехопила безпілотний літальний апарат.

Військове крило палестинського руху "Хамас" "Бригади аль-Касам" повідомило, що безпілотний літальний апарат завдав удару по ізраїльському хімічному заводу, який знаходиться недалеко від кордону з сектором Газа.

Читайте такожСтало відомо, коли Радбез ООН обговорити загострення на Близькому Сході"Бригади аль-Касам завдали удару за допомогою безпілотника "Шехаб" по хімічному заводу в Нір-Оз",-повідомляється на сайті «Бригади аль-Касам», передає «РИА Новости».

При цьому Армія оборони Ізраїлю повідомила в Twitter, що "деякий час тому система ППО "Залізний купол" перехопила безпілотний літальний апарат, що летів з сектора Газа в бік Ізраїлю".

Загострення палестино-ізраїльського конфлікту

  • Ракетні удари між Ізраїлем і сектором Газа тривають з 10 травня, загострення почалося через сутички між палестинцями та ізраїльською поліцією в Східному Єрусалимі.
  • Ізраїль повідомляв про вісім загиблих в ході конфлікту, сектор Газа - про 115.
  • Сьогодні, 14 травня, армія Ізраїлю заявила про проведення найбільшої з початку загострення конфлікту операції проти військових цілей у секторі Газа.