У США 10-річний хлопчик зібрав понад $300 тисяч на бронежилети для поліцейських собак

Хлопчик вирішив створити некомерційну організацію "Фонд К9 Бреді", що займається збором коштів на закупівлю куленепробивних бронежилетів для поліцейських і військових собак.

Два роки тому Бреді Снаковскі з Огайо дивився шоу про Кінологічний відділ поліції K-9 і його дуже обурило те, що тварини у фільмі не були захищені від куль, як їх господарі. Після цього юний американець вирішив допомогти собакам, які несуть службу в правоохоронних органах.

Про це повідомляє CNN.

«Ми дивилися шоу разом, і я навіть не помітила, що собака не була в жилеті», - згадує мати хлопчика Лія Торнабен.

Читайте такожУ Британії собака допоміг дівчинці викликати "швидку" і врятувати матір

Після цього хлопчик вирішив створити некомерційну організацію "Фонд К9 Бреді", що займається збором коштів на закупівлю куленепробивних бронежилетів для поліцейських і військових собак. Він створив сторінку GoFundMe, яка дозволила йому придбати перші чотири жилети.

На сьогодні Бреді вже купив жилети для 257 собак, в цілому зібравши суму в 315 тисяч доларів. Він оснастив жилетами собак з 24 штатів і навіть з Канади. Він також постачав жилети для військових собак в Афганістані.

"Пес Бенні K-9 мій улюблений, тому що його господар був такий вдячний (за жилет – ред.), що розплакався», - поділився Бреді.

Вас також можуть зацікавити новини: