Трамп пожалівся на поганий водонапір в душі: уряд США не лишився осторонь такої проблеми

Водонапір в країні має обмеження, яке встановили у 1992 році, щоб економити воду.

Президент США Дональд Трамп поскаржився на поганий напір води у душі, що ускладнює йому догляд за волоссям.

У відповідь на це уряд країни запропонував змінити потужність водонапору, йдеться в проекті постанови Міністерства енергетики США, оприлюдненому в урядовому віснику.

Читайте такожTikTok заборонять в США до 15 вересня - Трамп

Вона має змінити закон від 1992 року, який визначає, що через душову головку за хвилину має виливатися не більше 9,5 літрів води. Таке обмеження встановили для економії води.

Постанова ж пропонує прирівняти до душової головки кожен отвір, із якого ллється вода. Тобто обмеження на 9,5 літрів на хвилину стосуватиметься не всієї головки загалом, а кожної дірочки в головці.

Речниця Міненерго США Шейлін Гайнс у коментарі CNN повідомила, що ця ініціатива відомства є виконанням обіцянки Трампа з усунення регулювань на федеральному рівні. І її ухвалення дозволить «американцям — а не вашингтонським бюрократам — вирішувати, які душові головки вони хочуть мати у себе вдома».

Нещодавно президент США Дональд Трамп мовчки пішов з прес-конференції після її початку. Як виявилося, його забрала особиста охорона через стрілянину біля Білого дому.