В Україні вже кілька тижнів панує нестерпна спека. Через це в деяких регіонах країни почався дефіцит ходових літніх ласощів - морозива. За словами заступника директора з виробництва Київського холодокомбінату №4 Валентини Радченко, в ці спекотні дні на складах заводу починають зменшуватися навіть стратегічні запаси морозива. Якщо в спокійний сезон на складі завжди є 400-500 тонн продукту, то зараз - всього лише 150 тонн.
Виробники київської фабрики ”Морозиво”.працюють не покладаючи рук, щоб задовільнити попит. І запрошують в гості, щоб ми могли на власні очі побачити, як виготовляється улюблених прохолодний десерт.
|
Танкове відділення, де в танках циліндричної форми суміш для морозива охолоджується та подається на фасовку |
|
Укладальники-пакувальники розставляють вафельні стаканчики на лінію фасовки морозива |
|
Морозивна маса розкладається у вафельні стананчики |
|
Співробітниця біля конвейєра з морозивом |
|
Морозиво в гартівній камері |
|
Пакувальники укладають морозиво в коробки |
Фото Олександра Синиці.(УНІАН)