Кекс матиме вологу серединку.
Британський кондитер Мері Беррі розкрила рецепт брауні для справжніх поціновувачів шоколаду - це "драконяча" порція кексу, який нарізається на 24 шматки.
Квадратики матимуть вологу серединку, як і слід "пристойному" брауні. Випічку можна їсти одразу, а можна лишити на кілька днів постояти. Що знадобиться на корж, описав Express.
Брауні слід випікати у духовці, розігрітій до 180 градусів - якщо електрична, чи до 160 градусів - якщо газова. Знадобиться форма розміром 30 x 23 см (12 x 9 дюймів) та папір для випічки. Перед тим, як застелите деко, слід змастити його вершковим маслом.
По готовності випічки, дістаємо форму та даємо охолонути. Далі можна розрізати корж на 24 квадрати та частуватися, смачного!
Котлети по-київськи - національна страва України, яка у 2024 році захопила чимало "сердець" різних інтернаціональних кухонь. Зокрема, свій варіант котлет готують британці. Рецептом на шоу BBC Two ділився зірковий кухар Рік Стайн. Відмінностей від українського варіанту мало - беремо філе курятини, паніровку, яйця, петрушку, часник, борошно та починаємо. Як приготувати котлети вдома - дивись рецепт.