Випити ароматний напій можна без шкоди для фігури.
Цукор - це не найкорисніший продукт, і багато дієтологів рекомендують обходитися без нього. Однак для шанувальників кави абсолютно нормально додати в напій кілька ложок цього продукту, тому що нічим замінити. Виявилося, що покласти в каву замість цукру можна дуже багато різних підсолоджувачів.
Одна з причин, чому не можна додавати цукор у каву, криється у властивостях самого напою. За словами любителів ароматного напою, якщо зерна хороші, а кава зварена якісно, цукор її тільки псує. Ви не зможете насолодитися справжнім смаком і запахом за наявності підсолоджувача.
Якщо керуватися такою логікою, то виходить, що каву краще пити в чистому вигляді й обов'язково свіжозвареною. Така звичка дає змогу знизити загальну калорійність денного раціону, підвищити концентрацію уваги, поліпшити травлення і стабілізувати цукор у крові.
Для людей, які не бачать для себе можливості або не знаходять бажання вживати напій таким, яким він є, важливо знати, яка найкраща альтернатива цукру в каві. Виявилося, що їх безліч:
Також каву без цукру для схуднення сміливо можна пити з корицею. Вона так само, як і ваніль, несолодка на смак, але завдяки аромату смакові рецептори можна легко обдурити.
Для любителів рослинного молока рекомендовано мигдальне - воно солодше, ніж коров'яче або, наприклад, кокосове, тож напій вийде смачнішим. Якщо питання схуднення вас не турбує, то сміливо можна додавати в каву вершки - вони також здатні трохи її підсолодити.