"Королева" іспанського сорому: журналісти зібрали безглузді заяви Захарової (відео)

"Права рука" Лаврова не раз відзначалася доволі скандальними заявами.

Журналісти зібрали найбезглуздіші заяви та висловлювання речниці МЗС Росії Марії Захарової, яку цілком заслужено називають "королевою іспанського сорому".

Як йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1", на одному з брифінгів Захарова почала філософствувати про борщ. "Не можна ділитися борщем, він повинен належати лише комусь одному, якомусь одному народу одному народу... А так, щоб він був спільним, ні", - заявила вона. Також небажання ділитися цією стравою вона назвала підтвердженням "українського нацизму".

Крім того, ще в 2017-му році в ефірі телеканалу "Росія 1" спікер російського МЗС бовкнула таке, що з неї ще кілька років сміявся увесь світ. У розмові з ведучими-пропагандистами Скабєєвою та Поповим вона сказала, що у Білому домі приймали Бін Ладена. Насправді йдеться про фейкове фото, що гуляло мережею, де насправді Гілларі Клінтон постала з індійським співаком.

А коли у 2020-му країни закривали повітряні кордони, щоб зупинити пандемію коронавірусу, й тисячі росіян не могли повернутися додому, Захарова сказала, що право на польоти й туризм мають лише заможні люди.

Раніше мережу здивувало дивне фото офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової.

Вас також можуть зацікавити новини: