Така вечеря готується дуже швидко.
Якщо вам набридло готувати курку за одним і тим же рецептом, то є легкий спосіб, як це виправити. Зокрема в Express поділилися ідеєю приготування курчати з паприкою, яке ідеально підійде для сімейної вечері.
"Я не могла повірити, як швидко готується ця вечеря - і при цьому така смачна. Курятина була добре просмажена і надзвичайно ніжна, а соус - яскравий, соковитий і не надто важкий. Якщо ви шукаєте швидку і смачну вечерю з куркою, цей рецепт для будніх вечорів сподобається всім - і дітям, і дорослим", - запевнила заступниця редактора розділу "Їжа" в The Kitchn Крістіна Разон.
Висушіть курячі стегна за допомогою паперових рушників. Рівномірно посипте їх сіллю та чорним перцем.
Після цього розігрійте оливкову олію в чавунній каструлі або великій сковороді на середньому вогні. Коли олія розігріється, покладіть курячі стегна на сковороду та обсмажуйте їх, поки нижня сторона не покриється золотистою скоринкою, близько 8-10 хвилин.
Переверніть стегна та продовжуйте готувати ще приблизно вісім хвилин. Перекладіть готову курку на тарілку та відставте вбік.
Потім зменште вогонь до середнього, додайте нарізану цибулю в ту ж сковорідку та готуйте, періодично помішуючи, доки вона не почне підрум'янюватися по краях.
"Додайте томатну пасту і подрібнений часник, готуйте, доки паста не набуде насиченого червоного кольору, ще приблизно дві хвилини. Додайте борошно і паприку, постійно помішуючи протягом однієї хвилини. Влийте біле вино і зішкребіть дно сковорідки, щоб відокремити карамелізовані шматочки, дайте рідині випаруватися, а алкоголю випаруватися, це займе близько хвилини", - зазначили в Express.
Після цього додайте вершки, курячий бульйон, чайну ложку солі та чайну ложку перцю. Все перемішайте та доведіть соус до легкого кипіння.
Готуйте це все, періодично помішуючи, доки суміш не загусне, близько трьох хвилин. Далі вимкніть вогонь, додайте лимонний сік та поверніть курку на сковороду. Потім подавайте все одразу.
Раніше стало відомо, як приготувати персиковий пиріг за рецептом Марти Стюарт. За словами кулінара, цей десерт стане чудовим смаколиком для будь-якої події.
Водночас шеф-кухар Хосе Андрес, який отримав зірку Мішлен, розповів, як зробити "найкращий омлет в історії". Він зазначив, що для цього омлету навіть не потрібна сковорідка.